Unieke vloer voor uw bedrijf?

Bij unieke bedrijfsvloeren draait alles om het creëren van een vloer die de identiteit en stijl van uw bedrijf weerspiegelt. Laat uw vloer spreken en maak indruk op uw klanten en werknemers met een vloer op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Custom design

Maatwerk voor een unieke bedrijfsidentiteit!

Of het nu gaat om het maken van de vloeren voor een kantoor, restaurant, winkel of showroom, Wij helpen u bij het creëren van een unieke en opvallende vloer die de aandacht van klanten trekt en bijdraagt aan de merkidentiteit van een bedrijf. Met een focus op kwaliteit, klantenservice en innovatie bieden wij de beste service voor elke onderneming die op zoek is naar een onderscheidende en aangepaste vloer.

Onze designs

Unieke Sfeerbeleving.

De vloer voor uw bedrijf is grotendeels bepalend voor de sfeer van uw bedrijf. Met een vloer aangepast op uw onderneming legt u de juiste basis voor een gezellige sfeer. M4 is gespecialiseerd in unieke custom design vloeren. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of onze eigen designers gaan met u om tafel voor het best passende vloerdesign voor uw onderneming!

Get started

Hoge eisen aan uw vloer.

Een vloer moet natuurlijk niet alleen maar mooi zijn; we begrijpen dat u als ondernemer specifieke eisen aan uw vloer stelt. We vertellen u graag waarom onze PVC vloeren geschikt zijn voor uw bedrijf. Onze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig PVC. Dit materiaal is onderhoudsarm, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken en voldoet daarmee aan de richtlijnen van HACCP. Zo dragen onze vloeren bij aan een goede hygiëne en hebt u geen omkijken naar slijtage van stoelen en dergelijke. Afhankelijk van de voerkwaliteit die u kiest, is uw nieuwe vloer ten slotte geschikt voor het belopen door hoge aantallen mensen. 

Custom Design

Unieke Designs

Uitgevoerde projecten