Waarom een vinyl karpet?

Een vinyl karpet geeft je de uitstraling van een karpet maar dan met de voordelen van vinyl. Zo is het zeer slijtvast, hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Veel handiger dan een tapijt. De karpetten worden afgewerkt met een vilten anti-slip onderzijde waardoor deze goed blijft liggen. Tevens zorgt de randafwerking voor een luxe uitstraling. Omdat we produceren op maat kan het ontwerp worden aangepast aan bestaande meubels en interieur. Ook zijn er verschillende kleuren mogelijk. 

Karpetten op maat

Onze karpetten worden volledig op maat gemaakt. Of je nu een vintage look wil of een moderne design uitstraling. Elke print is mogelijk. We produceren dit in elk gewenst formaat tot een breedte van 4 meter. Naast de ronde en rechthoekige vormen zijn ook organische vormen mogelijk. De kleur of het design bepaal je zelf.

Onze werkwijze

Wij produceren onze karpetten altijd op maat. Nadat we goedkeuring hebben op het ontwerp gaan we starten met het produceren van het vinyl. Vervolgens snijden we het karpet op de juiste maat en laten het afwerken met anti-slip en een luxe rand. Het is mogelijk om zelf een kleur randafwerking te kiezen of wij zoeken een bijpassende kleur

Custom of standaard?

Wij zijn gespecialiseerd is custom design maar we hebben natuurlijk ook unieke ontwerpen.  Deze ontwerpen zijn allemaal aan te passen in kleur, grootte en maat. We geven je graag advies over de juiste keuzes.

Unieke designs

Vragen?

Bent u op zoek naar unieke en gepersonaliseerde vloeren, wanden of karpetten die perfect passen bij uw stijl en smaak? Wij zijn gespecialiseerd in het printen van custom vloeren, wanden en karpetten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze website. Wij streven naar uitstekende klantenservice en willen u de best mogelijke ervaring bieden. Dus aarzel niet en neem nu contact met ons op om uw droom te realiseren!

info@m4printing.com
0598 745 082

Contactformulier

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right