M4 PREMIUM D

De Premium D vloer is de ideale keuze voor evenementen, exposities en pop-up shops.  De vloer wordt aan de bovenzijde van het materiaal haarscherp, digitaal geprint. Deze kwaliteit is ideaal voor het gebruik als vloermatten of promotiematten om uw merk, branding of evenement extra kracht bij te zetten. 

De speciale coating die de Premium D vloer krijgt, biedt extra bescherming tegen krassen, vlekken en slijtage. Hierdoor blijft de vloer er langer als nieuw uitzien en gaat deze langer mee. Bovendien is de coating los verkrijgbaar, waardoor het mogelijk is om de vloer op elk moment een opfrisbeurt te geven.

De Premium D vloer is verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren, waardoor er voor elk interieur een passende vloer te vinden is. Of u nu een moderne of klassieke stijl heeft, de Premium D vloer kan perfect aangepast worden aan uw wensen en smaak. 

Benieuwd naar onze kwaliteiten??

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, maar wilt u graag de kwaliteit en opties van verschillende merken vergelijken voordat u een beslissing maakt? Vraag dan nu onze samplebox aan! Met onze samplebox kunt u thuis op uw gemak de kwaliteit en talloze opties van onze verschillende merken ervaren.

Samplebox aanvragen

Specificaties


Dikte:
2MM

Materiaal:
Vinyl

Sliplaag:
Ja (R10)

Toplaag:

0,225mm Polymeerdispersie.

Levertijd:
5-7 Werkdagen

Max breedte:
4 Meter

Wat is uniek aan deze vloer?

– Vinyl met geschuimde rug

– Printbreedte tot 3,95m.

– Voorzien van een coating.

technische specificaties

Bekijk ook onze andere vloerkwaliteiten

Past deze vloerkwaliteit niet helemaal bij uw wensen, maakt u zich geen zorgen. Bij M4printing bieden we nog drie andere kwaliteiten om uit te kiezen. Elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u gegarandeerd de perfecte vloer kunt vinden die bij uw behoeften past.

PREMIUM E

Bekijk hier

PREMIUM PLUS

Bekijk hier

PREMIUM PRO

Bekijk hier

Projecten waar de premium D is gelegd