M4 PREMIUM PRO

De M4 Pro is een premium vloer die uitermate geschikt is voor professionele projecten waarbij de hoogste eisen worden gesteld aan duurzaamheid, onderhoudsgemak en hygiëne. Het is een vloer die in alle opzichten voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een vloer die intensief wordt gebruikt en lang mooi moet blijven. .

De M4 Pro behoudt haar mooie uitstraling door de unieke transparante slijtlaag van 0,7mm. Deze laag zorgt er niet alleen voor dat de vloer eenvoudig schoon te maken is, maar biedt ook extra bescherming tegen slijtage en krassen.Bovendien is deze vloer voorzien van een Bacteria Shield en heeft minimaal 10 jaar garantie.

Kortom, de M4 Pro is een vloer die voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een professionele vloer. Of het nu gaat om een kantoorpand, winkel, showroom of andere intensief gebruikte ruimte, met de M4 Pro maak je de juiste keuze voor een duurzame, onderhoudsvriendelijke en hygiënische vloer.

Benieuwd naar onze kwaliteiten??

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, maar wilt u graag de kwaliteit en opties van verschillende merken vergelijken voordat u een beslissing maakt? Vraag dan nu onze samplebox aan! Met onze samplebox kunt u thuis op uw gemak de kwaliteit en talloze opties van onze verschillende merken ervaren.

Samplebox aanvragen

Specificaties


Dikte:
2MM

Materiaal:
Vinyl

Sliplaag:
Ja (R10)

Toplaag:

0,7MM PU-coating + Bacteria Shield

Levertijd:
+/- 6 Weken

Max breedte:
4 Meter

Wat is uniek aan deze vloer?

– Phthalaat vrije productie.

– R10 slipbestendigheid

– Geschikt voor vloerverwarming.

– 20 jaar residentiële garantie & 10 jaar commercieel.

technische specificaties

Bekijk ook onze andere vloerkwaliteiten

Past deze vloerkwaliteit niet helemaal bij uw wensen, maakt u zich geen zorgen. Bij M4printing bieden we nog drie andere kwaliteiten om uit te kiezen. Elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u gegarandeerd de perfecte vloer kunt vinden die bij uw behoeften past.

PREMIUM E

Bekijk hier

PREMIUM D

Bekijk hier

PREMIUM PLUS

Bekijk hier

Projecten waar de premium PRO is gelegd