Wandbekleding op maat?

M4 Printing maakt voor de wandprints gebruik van een fotobehang gemaakt van polyester dat uit 1 stuk geprint kan worden. Het grote voordeel is dat er geen naden in de print zitten en dat bij de installatie er geen patroon in de gaten gehouden hoeft te worden. Kortom altijd een superstrak resultaat!

Wij produceren alle wandbekleding volledig op maat zodat deze altijd passend is voor jouw interieur.

Fotobehang

Voor de productie van onze wandbekleding maken we gebruik van Airtex. We hebben naast de standaard Airtex ( 350gr) ook de PVC vrije Airtex Free in ons assortiment.  De ondergrond  van deze beide kwaliteiten schijnt niet door dankzij de achterzijde met grijze coating. Oneffenheden op de muur vallen daardoor niet op. Het materiaal is eenvoudig aan te brengen, vlamvertragend en makkelijk schoon te maken. Het materiaal is heel sterk, scheurt niet, is krasvast en haarscherp te printen. Het is altijd mogelijk een gratis staal aan te vragen of een eigen design als proef te laten printen. 

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de wandprints af fabriek te voorzien van een Topcoat. Deze topcoat zorgt ervoor dat de wand beter te reinigen is en de print beter beschermd wordt. Voor de installatie is het mogelijk om de juiste voorstrijk, lijmen en gereedschappen te bestellen. 

Vragen?

Bent u op zoek naar unieke en gepersonaliseerde vloeren, wanden of karpetten die perfect passen bij uw stijl en smaak? Wij zijn gespecialiseerd in het printen van custom vloeren, wanden en karpetten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze website. Wij streven naar uitstekende klantenservice en willen u de best mogelijke ervaring bieden. Dus aarzel niet en neem nu contact met ons op om uw droom te realiseren!

info@m4printing.com
0598 745 082

Contactformulier

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right