M4 PREMIUM E

De Premium E vloer is een veelzijdige keuze voor evenementen, beurzen en exposities. Met zijn flexibele, lichte en toch stevige eigenschappen is deze vloer een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Het schuimvinyl materiaal biedt niet alleen duurzaamheid en stabiliteit, maar biedt ook een prachtige print aan de bovenzijde van de vloer.

Het feit dat deze vloer snel leverbaar en betaalbaar is, maakt het een zeer aantrekkelijke optie voor organisatoren van evenementen. U hoeft geen concessies te doen aan de kwaliteit of uitstraling van uw evenementenvloer, terwijl u tegelijkertijd uw budget onder controle houdt.

Met de Premium E vloer kunt u echt een statement maken. De opvallende print van de vloer zal zeker de aandacht trekken van uw gasten en bezoekers, en zal bijdragen aan de algehele uitstraling en sfeer van uw evenement.

Kortom, als u op zoek bent naar een vloer die flexibel, licht en stevig is, evenals betaalbaar en snel leverbaar, dan is de Premium E vloer de perfecte keuze voor uw evenement, beurs of expositie.

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, maar wilt u graag de kwaliteit en opties van verschillende merken vergelijken voordat u een beslissing maakt? Vraag dan nu onze samplebox aan! Met onze samplebox kunt u thuis op uw gemak de kwaliteit en talloze opties van onze verschillende merken ervaren. 

Samplebox aanvragen

Specificaties


Dikte:
2MM

Materiaal:
Vinyl

Sliplaag:
Ja (R10)

Toplaag:
N.v.t.

Levertijd:
5-7 Werkdagen

Max breedte:
4 Meter

Wat is uniek aan deze vloer?

– Vinyl met geschuimde rug

– Printbreedte tot 3,95m.

– UV bestendige print.

Technische Specificaties

Bekijk ook onze andere vloerkwaliteiten

Past deze vloerkwaliteit niet helemaal bij uw wensen, maakt u zich geen zorgen. Bij M4printing bieden we nog drie andere kwaliteiten om uit te kiezen. Elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u gegarandeerd de perfecte vloer kunt vinden die bij uw behoeften past. 

PREMIUM D

Bekijk hier

PREMIUM PLUS

Bekijk hier

PREMIUM PRO

Bekijk hier

Uitgevoerde Projecten