Van idee tot unieke vloer of wand!

M4 Printing is een toonaangevende producent van custom vloeren en wanden die uniek zijn in ontwerp en uitstraling. Het bedrijf heeft een uitgebreid productieproces ontwikkeld dat begint met het idee van de klant en resulteert in een hoogwaardige en gepersonaliseerde vloer of wand Het team van M4 werkt nauw samen met elke klant om de gewenste stijl, kleur, patroon en afwerking van de vloer te bepalen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen is het productieproces volledig geautomatiseerd en wordt er nauwlettend toezicht gehouden op elke fase om ervoor te zorgen dat de vloer en wandprint aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. 

1. Idee

Het custom design proces begint met een idee. Heb je zelf een idee over hoe jouw print eruit moet komen te zien dan vertalen we je jouw idee in een eerste vontwerp. Onze designers schetsen de mogelijkheden en komen met een eerste opzet. Vanuit deze opzet werken we toe naar het perfectioneren van het ontwerp. Heb je nog geen idee, maar wil je een bijzondere print dan helpen wij je. We vertalen jouw sfeer naar een vloer- of wandontwerp die perfect aansluit bij het overige interieur.

2. Ontwerp

Onze designafdeling gaat aan de slag met het idee en komt tot een ontwerp. Dit ontwerp wordt besproken en eventueel aangepast totdat we een definitief ontwerp hebben gemaakt. De ontwerpen worden specifiek op maat van de betreffende ruimte gemaakt en worden volledig naar wens ontworpen. Moeten we de kleur matchen met een bestaande kleur van de muur of behang? Geen probleem! In de ontwerpfase komt jouw unieke vloer en wand tot leven.

3. Fabricage

Als het definitieve ontwerp en de juiste afmeting helemaal goed zijn begint het fabricageproces. De vloer wordt opgedeeld in banen van 4 meter breed en de productie kan starten. Behang wordt opgedeeld als dit nodig is.  De productie vindt plaats in onze eigen productiehal in Kolham. De vloer en wand wordt geprint en tijdens dit proces letten wij er goed op dat deze perfect wordt. 

4. Installatie

Nadat de vloer of wand is geproduceerd wordt deze desgewenst gesneden en goed verpakt om verzonden te worden. Wij leveren de vloeren en wandbekleding desgewenst met banenplan/legplan en installatieadvies.