M4 PREMIUM PLUS

De M4 Premium Plus is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en slijtvaste vloer. Deze 2mm dikke vloer wordt aan de bovenzijde geprint en krijgt vervolgens een zeer sterke 2componenten PU-coating. Hierdoor ontstaat er een zeer slijtvaste toplaag die de print langdurig beschermt.

De vloer bevat een polyester weefsel waardoor deze vloer scheurvast is. 

Deze hoogwaardige vloer is dan ook uitermate geschikt voor tentoonstellingen die een paar maanden tot een jaar duren, maar ook voor residentiële projecten.

De M4 Premium Plus is flexibel en installatie-vriendelijk, waardoor deze zowel geschikt is voor renovatie- als nieuwbouwprojecten. Dankzij de sterke toplaag is de vloer bestand tegen intensief gebruik en behoudt de vloer haar mooie uitstraling. De eigentijdse uitstraling van de vloer, gecombineerd met de slijtvaste toplaag, zorgt ervoor dat deze vloer geschikt is voor vele doeleinden.

Deze hoogwaardige vloer biedt een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar een duurzame en slijtvaste vloer voor zakelijke toepassingen zoals showrooms of beurzen. 

Met de M4 Premium Plus kies je voor een vloer die lang mooi blijft en intensief gebruik aankan. De vloer is gemakkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur. 

Benieuwd naar onze kwaliteiten??

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, maar wilt u graag de kwaliteit en opties van verschillende merken vergelijken voordat u een beslissing maakt? Vraag dan nu onze samplebox aan! Met onze samplebox kunt u thuis op uw gemak de kwaliteit en talloze opties van onze verschillende merken ervaren.

Samplebox aanvragen

Specificaties


Dikte:
2MM

Materiaal:
Vinyl

Sliplaag:
Ja (R10)

Toplaag:
0,225mm 2K PU-coating.

Levertijd:
7-10 Werkdagen

Max breedte:
4 Meter

Wat is uniek aan deze vloer?

– Vinyl met geschuimde rug

– Printbreedte tot 3,95m.

– UV bestendige print.

TECHNISCHE SPECIFICATIE

Bekijk ook onze andere vloerkwaliteiten

Past deze vloerkwaliteit niet helemaal bij uw wensen, maakt u zich geen zorgen. Bij M4printing bieden we nog drie andere kwaliteiten om uit te kiezen. Elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u gegarandeerd de perfecte vloer kunt vinden die bij uw behoeften past.

PREMIUM E

Bekijk hier

PREMIUM D

Bekijk hier

PREMIUM PRO

Bekijk hier

Uitgevoerde Projecten